the new building!

The Department of Statistics at Warwick has moved to a new MSB building, next to the Zeeman building, with a lot of light and open space, including a sort of atrium in the centre. It remains to be seen how comfortable this new glassy structure will prove, in hot and cold weather, and how it will stand the test of years (months?!). It seems the place was not designed purposely for mathematicians and statisticians, as many are complaining of the lack of blackboards (and even of whiteboards!) versus an overwhelming number of voracious screens. (Funny enough, the early video selling the building included these blackboards!) And it is unclear how so many glass panes can be contributing to the carbon neutral goal. Still, so far, I enjoyed the light and luminosity of my office, but this may change in the rare event of a grey day… (And no indoor place to store bicycles! But I did recover my bike where I had left it last time.)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.